Hanne Verbruggen van K3 waarschuwt Julia en vriend Ben: "Valt niet te onderschatten"
COS
Hanne Verbruggen van K3 waarschuwt Julia en vriend Ben: "Valt niet te onderschatten"
Foto: VTM

K3 mag vanaf vrijdag eindelijk het podium op in de nieuwe samenstelling. Dan start 'Kom Erbij!, de eerste tournee van Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn naast Julia Boschman.

De première zal ongetwijfeld erg spannend worden voor Julia Boschman. Niet alleen omdat ze dan voor het eerst een volledige K3-show naast Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen brengt, maar ook omdat haar familie en vriend Ben komen kijken.

Na afloop van de première zullen Hanne, Marthe, Julia en hun families elkaar voor het eerst echt leren kennen. Er is namelijk al afgesproken dat ze samen een hapje gaan eten. "Ik denk dat ze blij zijn dat ze dan hun ervaringen en gevoelens kunnen delen", zegt Hanne in Weekend.

Niet alleen voor Julia ging immers een nieuwe wereld open. "Ook voor de vriend, ouders en familie van Julia valt de situatie niet te onderschatten. Ineens is je partner, zus of kind beroemd. Onze ouders weten nog hoe dat voelde, dus ik denk dat zij heel veel steun bij elkaar gaan vinden", aldus Hanne Verbruggen.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.