Hanne Verbruggen van K3 verbluft iedereen met dit nieuws

door: COS
Hanne Verbruggen van K3
Afbeelding bron: Photonews

De meisjes van K3 zien we elke dinsdag in 'Liefde Voor Muziek'. We leren Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman zo weer een beetje beter kennen.

De artiesten van 'Liefde Voor Muziek' namen iets mee naar Spanje dat iets zei over hen als persoon. Zo nam Marthe De Pillecyn een pot mayonnaise mee. Ze eet namelijk (bijna) alles met mayonnaise. Julia Boschman toonde dan weer een van haar sokken. De blondine heeft schoenmaat 35 à 35,5.

Hanne Verbruggen nam een magazine mee: 'Psychologies'. "Dat is omdat ik superveel interesse heb in psychologie. Ik heb dat nooit durven te studeren, maar met die twee jaar corona zat ik thuis en toen had ik echt iets van: ik mis mijn job, ik mis gewoon iets", vertelt Hanne.

"Toen ben ik een opleiding begonnen en heb ik daar op die twee jaar even intensief voor gestudeerd", zegt Hanne, die tijdens haar deelname aan 'K3 zoekt K3' communicatiewetenschappen in Antwerpen studeerde.

"Ik weet nog met haar examen dat we samen zaten en dat ze haar punten moest krijgen", blikt Marthe terug. "En je leeft dan toch een beetje mee, want je weet dat ze daar echt hard voor gestudeerd heeft op haar vrije momenten."