Hanne Verbruggen van K3 over zwangerschap: "Dan gaan we oplossingen moeten zoeken"
COS
Hanne Verbruggen van K3 over zwangerschap: "Dan gaan we oplossingen moeten zoeken"
Foto: Photonews

De meisjes van K3 beleefden woensdag 22 juni een bijzonder dag. Ze hadden in het Waasland Shopping Center hun eerste signeersessie in België.

Er zakten een heleboel fans af naar het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas om de K3'tjes te ontmoeten. Er werden ook felicitaties geuit aan het adres van één van de K3'tjes. Hanne Verbruggen kondigde onlangs immers haar zwangerschap aan. Hanne en echtgenoot Jorn verwachten hun eerste kindje in december.

Studio 100 is natuurlijk dolblij voor het koppel, maar de planning van de K3-shows zou weleens in het gedrang kunnen komen. In december staan namelijk nog een hele reeks 'Kom Erbij'-shows in Nederland, de Studio 100 Rewind Parties en de Sinterklaasshows gepland.

"Als het lichamelijk en mentaal lukt, dan wil ik zeker doorbijten. Maar als het niet gaat, of het mag gewoon niet, dan gaan we oplossingen moeten zoeken", zegt Hanne bij HLN Showbits. "Maar we zijn er over aan het nadenken van: wat gaan we doen als, of als?"

Voorlopig voelt Hanne zich prima en kan ze nog perfect mee met haar K3-collega's. "Dus we gaan van het beste scenario uit dat we de tour gewoon kunnen afronden en dat we dan de baby laten komen", aldus Hanne bij HLN.

Meer nieuws

Meer nieuws

.