Hanne Verbruggen van K3 onthult waarom ze voor Julia koos: "Dat heeft wel meegespeeld"

door: COS
Hanne Verbruggen en Julia Boschman
Afbeelding bron: VTM

Julia Boschman werd eind november het nieuwste lid van K3. Het waren Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn die zelf de ultieme beslissing namen.

Het heeft lang geduurd voor Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn echt zeker waren over wie voor hen de perfecte collega zou zijn. "Omdat er effectief heel veel kandidaten waren bij wie we het potentieel echt wel zagen", vertelt Hanne bij '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM.

Er was wel een moment waarop duidelijk werd dat Julia Boschman weleens het nieuwe K3'tje zou worden. "Ik denk dat er bij 'Pina Colada' in de halve finale de eerste vonk was. Toen stonden we eindelijk met de kandidaten op het podium en we voelden: 'Dit is wel een heel energieke vibe'."

'Uitgenodigd om mezelf te zijn'

"Daarna, met de repetities, begon ik meer en meer te voelen dat het bij Julia heel natuurlijk was en dat ik niet het gevoel had dat ik met een kandidaat aan het werken was. Terwijl ik dat bij de anderen soms iets meer had."

Andere 'K2 zoekt K3'-kandidaten waren iets meer verlegen of kwamen starstruck over. "Bij Julia waren we direct aan het babbelen en dat voelde heel natuurlijk. Ik voelde dat ik uitgenodigd werd om helemaal mezelf te zijn. Dat heeft wel meegespeeld", aldus Hanne Verbruggen.