Hanne Verbruggen van K3 hoogzwanger tijdens laatste 'Kom Erbij'-shows: 'Dit heeft Studio 100 daarover al beslist'
COS
Hanne Verbruggen van K3 hoogzwanger tijdens laatste 'Kom Erbij'-shows: 'Dit heeft Studio 100 daarover al beslist'
Foto: Photonews

K3 wordt binnenkort K4, want Hanne Verbruggen is zwanger. In december mogen Hanne en Jorn hun eerste kindje verwelkomen.

Hanne Verbruggen blijft de komende maanden natuurlijk gewoon op post naast Marthe De Pillecyn en Julia Boschman. In december zou Hannes zwangerschap wel voor problemen kunnen zorgen.

De 'Kom Erbij'-tour trekt in het najaar namelijk naar Nederland en houdt in december nog halt in verschillende steden. Nederlandse K3-fans maken zich wel zorgen: zullen de shows kunnen doorgaan? Of gaan ze Hanne vervangen?

"Voor wat we nu zeker weten is dat alle shows tot en met het najaar met Hanne doorgaan. Afhankelijk van wat fysiek haalbaar is voor Hanne, zullen we de laatste shows van het jaar voor haar fysiek lichter maken. De shows gaan in ieder geval door", klinkt het resoluut bij Studio 100 via K3 Highlights.

Achter de schermen is Studio 100 druk bezig met allerlei praktische zaken te regelen. "We zullen nooit de fans van K3 teleurstellen", benadrukt het bedrijf. Eventuele veranderingen zullen meteen met de buitenwereld worden gedeeld.

Meer nieuws

Meer nieuws

.