Hanne Verbruggen van K3 en Jorn zijn er zich bewust van bij baby Julien: "Kan elk moment omslaan"
COS

'Ons zoontje is er. Dit is Julien', zo stelde Hanne Verbruggen haar kersverse zoontje voor aan K3-collega's Marthe De Pillecyn en Julia Boschman. Hanne beviel op 14 november van haar eerste kindje.

In de laatste aflevering van 'K3, één jaar later' vertelt Hanne Verbruggen over de geboorte van haar zoontje Julien. "Het is eigenlijk top verlopen. Niet volgens plan, want het is wat te vroeg", vertelde Hanne aan haar collega's. Uiteindelijk werd het wel een spoedkeizersnede.

"En 14 november, maandag, is hij geboren om twee uur 's nachts", zegt Hanne. Vervolgens moest het K3'tje vijf dagen in het ziekenhuis blijven. Iets wat ze helemaal niet erg vond. "Dat was wel Hotel Ziekenhuis. Dat was eigenlijk echt wel fijn. Ik vond dat echt wel goed."

Bubbel

"Ik heb een heel rustige bevalling gehad. Er was tijd voor. De verpleegsters waren superlief. Er werd keigoed voor ons gezorgd. Ook die kraamtijd daarna. Wij hebben echt vier dagen in onze bubbel gezeten, dat wij precies alleen op de wereld waren met ons drietjes", vertelt Hanne.

Hoe het intussen met kleine Julien en de jonge ouders gaat? "Ik wil zo niet iemand zijn op de roze wolk en alles is mooi en alles is goed, maar het is wel echt zo", moet Hanne toegeven in 'K3, één jaar later'.

"Het is gewoon echt een droomkind, dat het ons niet moeilijk maakt. Hij slaapt goed en hij eet goed. Wij zijn heel dankbare ouders, want dat kan elk moment omslaan en daar zijn we ons heel bewust van. Maar nu zijn we gewoon superblij", aldus Hanne Verbruggen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.