Hanne Verbruggen van K3 deelt geweldige beelden tijdens haar zwangerschap
COS
Hanne Verbruggen van K3 deelt geweldige beelden tijdens haar zwangerschap
Foto: Photonews

Hanne Verbruggen deelde een maand geleden geweldig nieuws. Het K3'tje verwacht een eerste kindje met haar echtgenoot Jorn Sarens.

Hanne Verbruggen en Jorn Sarens hebben al sinds 2011 een relatie. In de zomer van 2020 gaven ze elkaar het jawoord. Twee jaar na hun huwelijk maken ze zich klaar voor de komst van hun eerste kindje in december.

Op Instagram Stories deelde Hanne onlangs een bijzonder filmpje. Het K3'tje maakt er een gewoonte van om via '1 second everyday' elke dag een filmpje op te nemen. Aan het einde van de maand wordt dat samengevoegd tot één mooi overzicht.

Hanne deelt in het filmpje ook enkele dingen die met haar zwangerschap te maken hebben. Zo zien we dat Hanne en Jorn al hebben besloten wie de peter van hun kindje wordt. Daarnaast zien we ook de talloze (baby)spulletjes die K3-fans Hanne gaven na de zwangerschapsaankondiging.

Hanne neemt haar fans ook mee naar een echografie van haar kindje. Ten slotte zien we ook hoe het iconische K3-regenboogjurkje al een beetje begint te spannen rond haar groeiende babybuikje. Mooi!

Meer nieuws

Meer nieuws

.