Hanne Verbruggen neemt besluit over K3-shows: "Ze kiest hier zelf voor"
COS

De meisjes van K3 gaan een druk najaar tegemoet. Er staan nog een heleboel 'Kom Erbij'-shows in Nederland op de planning, maar er zijn ook de opnames van 'Liefde Voor Muziek'.

Afgelopen weekend stonden de meisjes van K3 in Den Haag voor de première van de 'Kom Erbij'-show in Nederland. Die show werd een beetje aangepast in vergelijking met de Vlaamse variant omwille van de zwangerschap van Hanne Verbruggen.

Zo zal Hanne geen lifts meer doen en werden enkele choreografieën ook een beetje aangepast. De meeste outfits werden aangepast naar Hannes buik, maar één outfit werd uit de show geschrapt. Ook zijn er geen schoenenwissels meer: de K3'tjes dragen witte sneakers doorheen de hele show.

"Vindt Hanne het wel nog te doen om de shows te spelen?", vraagt een fan zich af. "Ja! Want ze mag het eigenlijk nóg rustiger aan doen tijdens de shows. Maar ze kiest er zelf voor om nog actief mee te doen", weet K3 Highlights, de grootste K3-fanpagina. "Power woman", voegt ze er nog aan toe. Dat kan je wel zeggen!

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/Ci46VK5IaYj/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.