Hanne Verbruggen heeft nog een bijzondere wens voor de 'K2 zoekt K3'-kandidaten
COS
Hanne Verbruggen heeft nog een bijzondere wens voor de 'K2 zoekt K3'-kandidaten
Foto: Photonews

Na Hasselt en Gent trekken de meisjes van K3 binnenkort met hun 'Kom Erbij'-shows naar Oostende. Voor Julia Boschman is het haar eerste grote tournee als K3'tje.

Julia Boschman werd na talloze auditierondes, een intensieve bootcamp en verschillende studioshows uitgekozen tot het nieuwe K3'tje. Het waren Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen die de knoop uiteindelijk doorhakten.

In de halve finale waren het Luca en Remi die strandden en in de finale liet Julia eerste Diede, dan Celester en uiteindelijk ook Amy achter zich. Die 'K2 zoekt K3'-kandidaten bleven niet bij de pakken zitten en gingen zelf aan de slag.

"Ze zijn echt allemaal bezig met hun eigen projectjes en ik merk dat ze toch nog heel veel zingen en zelfs singles uitbrengen", zegt Hanne bij AVS.

Zo heeft Celester met Ziggy het nummer 'Suikerspin', brachten Remi en Diede samen 'Nog Even' uit en zijn Luca en Amy sinds kort de gezichten van de covergroep 'De Bende'.

"Dat is echt wel superfijn dat K3 dan een beetje heeft kunnen helpen om hun carrière zo wat in gang te zetten. En ja, we hopen gewoon dat ze dat kunnen blijven doen en dat ze gelukkig zijn", aldus Hanne over de 'K2 zoekt K3'-kandidaten.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.