Klaasje stopt bij K3 Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn van K3 hebben een grote verrassing in petto voor Klaasje Meijer
COS
Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn van K3 hebben een grote verrassing in petto voor Klaasje Meijer
Foto: Photonews

Klaasje Meijer kondigde in februari aan dat ze binnenkort vertrekt bij K3. In 'K2 Zoekt K3' wordt gezocht naar een opvolger.

De Dromenshow zal de laatste grote K3-show zijn in de huidige bezetting van de groep. In het najaar nemen Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn afscheid van Klaasje Meijer.

Hanne en Marthe willen het afscheid van Klaasje niet zomaar voorbij laten gaan en hebben een verrassing in petto. "Zoals jullie weten vertrekken wij binnenkort op tour", begint Hanne op Instagram.

"Dit is ook meteen de laatste tour samen met Klaasje, dus wij willen haar verrassen", zegt Marthe. "Daarvoor hebben wij jullie hulp nodig", zegt Hanne. De bedoeling is om een afscheidsbrief voor Klaasje te schrijven.

Hanne en Marthe zijn ook heel benieuwd naar hoe de perfecte opvolger voor Klaasje er volgens de K3-fans uitziet. In een tweede brief vragen de meisjes dan ook te schrijven wat hij of zij zeker moet kunnen.

https://www.instagram.com/p/CQ88rIgF3Pn/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.