Hanne en Marthe hebben verrassend nieuws voor nieuw K3'tje: "Dít wordt allereerste optreden"
COS
Hanne en Marthe hebben verrassend nieuws voor nieuw K3'tje: "Dít wordt allereerste optreden"
Foto: VTM

Nog tien kandidaten blijven over in 'K2 Zoekt K3'. Eén van hen staat een spannende toekomst te wachten naast Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

Op 27 november wordt het nieuwe K3'tje gekozen in de 'K2 Zoekt K3'-liveshow. Exact een week later zou hij of zij voor het eerst op het podium staan naast Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn tijdens 'De Grote Sinterklaasshow' in het Sportpaleis.

Nu blijkt het meteen een erg druk weekend te worden voor het nieuwe K3'tje. "Er is naar het schijnt een Studio 100 Rewind feestje op 3, 4 en 5 december", klinkt het bij Hanne in een filmpje op Instagram.

"En wij zijn daar heel graag van de partij om daar samen met jullie luidkeels mee te zingen met de K3-hits!", vult Marthe aan. "We gaan dat niet met twee doen, hè? Onze nieuwe collega, die zal er dan ook bij zijn!", kondigt Hanne aan. 

"Het allereerste optreden van onze nieuw collega is niet tijdens de Grote Sinterklaasshow, maar tijdens de Studio 100 Rewind Party", aldus K3. Zeven shows op drie dagen, dat wordt meteen pittig!

https://www.instagram.com/p/CVctZeYoHr1/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.