Gustaph schopt het tot de finale van het Eurovisiesongfestival en krijgt waanzinnig nieuws te horen
COS
Gustaph schopt het tot de finale van het Eurovisiesongfestival en krijgt waanzinnig nieuws te horen
Foto: Photonews

Gustaph blies heel Liverpool donderdag omver in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. De Belgische inzending kon geheel terecht een plekje voor de grote finale van zaterdag bemachtigen.

Gustaph deed het publiek uit z'n dak gaan tijdens zijn straffe act. Met 'Because of You' kwam hij als vijfde aan bod. Aan het einde van de avond kreeg hij als vierde te horen dat hij een plekje in de finale kon verzilveren. Daar komt hij zaterdag in de gunstige tweede helft aan bod, als zestiende act.

Gustaph deed het de afgelopen weken niet heel goed bij de bookmakers. Hij startte rond de 30ste plek, maar kon wat plaatsen winnen na de eerste repetities. Na de halve finale van dinsdag reserveerden de bookmakers een 25ste plek in de ranking van wie het meeste kans maakt om te winnen.

Dat Gustaph iedereen omver geblazen heeft werd tijdens de halve finale van donderdag al duidelijk. Plots stond Gustaph op de 14de plek. Vrijdagochtend wordt hij plots nóg betere kansen toebedeeld. België staat op de elfde plek! We mogen stilaan hopen op een nieuwe topprestatie!

Meer nieuws

Meer nieuws

.