Gustaph kan zijn oren niet geloven: "Ik ben er oprecht niet goed van"
COS
Gustaph kan zijn oren niet geloven: "Ik ben er oprecht niet goed van"
Foto: VRT

Vrijdag was er de laatste 'Tien Om Te Zien' van de zomer. VTM heeft al bekend gemaakt dat het programma volgende zomer terugkeert.

Niemand minder dan Gustaph mocht de laatste show van 'Tien Om Te Zien' in Westende openen. Hij bracht natuurlijk zijn Eurovisiesongfestivalhit 'Because Of You'. Daarmee werd hij zevende in Liverpool, het op één na beste resultaat van een Vlaamse inzending. 

Gustaph schrikt een beetje wanneer hij na zijn optreden niet meteen mee van het podium mag met zijn twee achtergrondzangeressen. In de plaats daarvan komen Willy Sommers en Anne De Baetzelier hem vergezellen op het podium.

"Jij staat hier deze zomer voor de tweede keer. Hoe voelt dat?", vraagt Willy. "Geweldig! Wat een publiek, wat een sfeer. Fantastisch", zegt Gustaph. "Hoe vaak heb je 'Because Of You' ondertussen gezongen? Heb je daar enig idee van?", vraagt Anne. "Ik heb het nog nooit geteld, maar ik word het wel nooit beu, het nummer.

"Ons publiek wordt het ook nooit beu, want Gustaph, wij hebben een verrassing voor jou", zegt Willy. "Jij krijgt voor die song vandaag een platinaplaat." Gustaphs mond valt meteen open. Wanneer hij ziet wie de platinaplaat komt overhandigen is hij helemaal geëmotioneerd.

"Proficiat! En die wordt uitgereikt door iemand heel bijzonder, jouw steun en toeverlaat, jouw man Roen", zegt Anne, terwijl Roen het podium op wandelt. "Dankjewel, fantastisch. Amai. Ik ben er oprecht niet goed van", zegt Gustaph. Gefeliciteerd! Meer dan verdiend!

Meer nieuws

Meer nieuws

.