Günther Neefs geeft zijn ongezouten mening over Metejoors versie van 'Laat Ons Een Bloem'
COS
Günther Neefs geeft zijn ongezouten mening over Metejoors versie van 'Laat Ons Een Bloem'
Foto: VTM

Günther Neefs was eerder dit jaar te zien in het negende seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Zijn passage werd erg gesmaakt door de kijkers.

Deze week kwam Günther Neefs langs bij 'Radio2 aan zee'. Hij bracht er zijn nieuwe single 'De kracht van muziek' en had het over Metejoors versie van 'Laat Ons Een Bloem', het lied van zijn vader Louis Neefs.

Metejoor coverde het nummer in 'Liefde Voor Muziek'. Het nummer deed het goed in de hitlijsten en is nu zelfs genomineerd voor 'Zomerhit 2023'. Metejoor zou ervoor kunnen zorgen dat er net als in 2015, 2020 én 2022 een cover uit het VTM-programma 'Zomerhit' wint.

Maar wat vindt Günther van Metejoors versie? "Ik heb Joris leren kennen in 'Liefde Voor Muziek', een fantastische kerel. Ik vind dat het wel hedendaags is", zegt de zanger bij Radio2. Niet iedereen is even enthousiast. Dat merkt ook Günther zelf.

"Ik krijg heel veel berichten van mensen die zeggen: 'Ik vind dat niet goed.' Ik vind dat wél goed. Ik ben pro", benadrukt hij. "Ik vind dat er echt een ongelofelijke wending aan gegeven is. Het lied is van 1970, maar het heeft ongelofelijk stand gehouden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.