Gunther Levi openhartig: “Dan zouden we niet meer kunnen doorgaan met ‘De Romeo’s’”
PMN

Gunther Levi, Davy Gilles en Chris Van Tongelen vormen al meer dan 18 jaar ‘De Romeo’s’. Een paar jaar geleden brachten ze ‘H.I.T’ uit, hun gemeenschappelijke debuutfilm.

Zijn er plannen om nog een tweede film te maken met ‘De Romeo’s’?
"Als er iemand zo sympathiek zou zijn om ons te willen sponsoren, want dat is een grote investering geweest, dan zouden we dat zeker nog eens een keer willen doen. We vonden het alle drie heel plezant om de film te maken", legt Davy Gilles uit aan Showbizz24.be.

"Ik ben daar ook nog altijd oprecht trots op, dat wij als Vlaamse groep een film hebben kunnen maken. Het is ons toch maar gelukt. Ik krijg nu nog altijd reacties van mensen die op Streamz onze film hebben bekeken en die laaiend enthousiast zijn over ‘H.I.T.’, een film die ondertussen al dateert van vier jaar geleden."

Hebben jullie een backup plan klaarliggen, mocht één van jullie drie er mee willen stoppen?
Gunther Levi: "Mocht één van ons zeggen op een bepaald moment:’Ik wil stoppen’, dan denk ik dat ‘De Romeo’s’ zullen ophouden te bestaan."

Chris Van Tongelen: "Dan zal de groep nooit meer hetzelfde zijn."

Gunther Levi: "Na achttien jaar kan je iemand van ons niet zomaar vervangen. Dat gaat niet in deze formule, dan zouden we niet kunnen doorgaan."
 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.