Gunther Levi haalt hard uit naar zij die coronaregels niet respecteren: “Verpesten het voor iedereen”
COS
Gunther Levi haalt hard uit naar zij die coronaregels niet respecteren: “Verpesten het voor iedereen”
Foto: Photonews

Gunther Levi zal binnenkort zijn soloproject starten. Daarnaast blijft hij lid van De Romeo’s en blijft hij acteren in onder andere ‘Familie’.

Gunther Levi kwam onlangs erg dicht in contact met corona toen zijn grootmoeder op 86-jarige leeftijd stierf door het virus. Hij is dan ook erg aangedaan wanneer hij beelden te zien krijgt van mensen die zich niet aan de maatregelen houden.

“Er borrelt dan toch wel een vorm van ontgoocheling op. ‘Allez jongens, komaan’, denk ik dan. ‘Laat ons nu even allemaal, zonder uitzondering, ons best doen zodat we dit virus kunnen verslaan.’ Enkel zo gaat het lukken”, klinkt het verontwaardigd in Primo.

“Want het zijn de enkelen die zich niet houden aan de regels die het verpesten voor iedereen. Voor een stuk komt dit ook nog altijd voort uit onwetendheid. Alsof ze denken dat het maar ‘een griepje’ is. De maatregelen die de overheid en de virologen ons vragen om toe te passen zijn nu toch niet levensontwrichtend?”

“Aan de jonge garde wil ik een duidelijke oproep doen: als je nu eventjes stopt met fuiven, kun je volgend jaar vollenbak feesten. Sterker nog: dan heb je nog een gans leven om te vieren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.