Grote kopzorgen voor Metejoor: Zanger doet opvallende smeekbede aan zus Lisa
COS
Grote kopzorgen voor Metejoor: Zanger doet opvallende smeekbede aan zus Lisa
Foto: VTM

Metejoor beleeft een erg druk weekend. Vrijdag ging hij van het Rijvers Festival meteen door naar de Lokerse Feesten. Natuurlijk in het gezelschap van zijn band en zus Lisa Van Rossem.

Dat Lisa Van Rossem net als haar broer een stukje kan zingen, weten we natuurlijk al langer. Lisa nam in 2016 deel aan 'The Voice van Vlaanderen'. Ze bracht haar broer vervolgens mee naar de studio van Hans Francken. Daar mocht Joris Van Rossem voor het eerst zingen en ging de bal aan het rollen.

Lisa verzorgt altijd de backing vocals voor haar broer en zingt tijdens shows mee tijdens duetten. Vrijdag zagen we Lisa voor het eerst solo aan het werk tijdens 'Tien Om Te Zien'. Als LEEZ bracht ze zopas haar debuutsingle 'Who Will Be There' uit.

"Het is geweldig leuk om te zien dat Lisa solo is begonnen", zegt Metejoor aan VTM Nieuws. "We weten natuurlijk niet hoe dat allemaal gaat lopen. Ik hoop dat ze zich wapent tegen het drukke schema dat er mogelijk zal komen ooit en tegen het heftige aan de muziekbusiness."

Zij beseft het misschien nog niet, maar dat zal wel komen binnenkort.

"Ik weet vanbinnen dat het natuurlijk iets heel mooi zal worden. Dat besef ik maar al te goed. Zij misschien nog niet, maar dat zal wel komen binnenkort", zegt de zanger, die het podium de afgelopen jaren vaak deelde met zijn jongere zus.

"Da's altijd heel leuk, broer en zus samen op het podium. Doordat ze vaak mee op het podium stond, had ze terug de kriebel van: ik wil misschien ook wel terug eens alleen iets gaan doen", citeert HLN de zanger.

Metejoor is natuurlijk enorm trots op zijn enorm getalenteerde zus. "Ik ben ook heel blij dat ze nog steeds met ons meezingt. Dat ze niet binnenkort weggaat, hoop ik dan. Lisa, blijf alsjeblieft bij ons", aldus Metejoor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.