Video Grenslander strijdt voor de 'Joe Lage Landen Ster'-titel: "Ik zie mezelf elke dag op het podium van 'Tien Om Te Zien' staan"

Radiozender Joe zet graag lokaal talent in de spotlight. Dat doen ze dit jaar met de 'Lage Landen Ster'. Grenslander strijdt naast nog vier anderen voor die felbegeerde titel en een plekje op het podium van 'Tien Om Te Zien'. 

Showbizz24 sprak met Mattias Pilate (28) uit Boom over zijn deelname aan de 'Joe Lage Landen Ster'. "Het is allemaal heel snel gegaan. Enkele weken geleden schreven we ons in en nu staan we in de finale", begint de leadzanger van Grenslander.

Grenslander bestaat trouwens nog niet lang in deze vorm. "Vorig jaar begon ik in het Nederlands te schrijven en wilde ik een soloproject beginnen. Toch ging ik op zoek naar live muzikanten waarmee ik kon optreden. Mijn muziek vraagt naar mijn gevoel live begeleiding."

Mattias beschrijft zijn nummers als erg vernieuwend en eigen. Je kan er ook country-invloeden in herkennen, maar dan volledig met de sound van 2022.

Gun jij Grenslander de 'Joe Lage Landen'-titel én wil je hen deze zomer graag zien in 'Tien Om Te Zien'? Stem dan nog tot 24 maart via de website van Joe of via de Joe-app.

Benieuwd naar de sound van Grenslander? Of nog net dat duwtje nodig om jouw stem uit te brengen? Bekijk dan het interview met Mattias in onze video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.