Geweldig: Natalia en haar verloofde Frederik hebben iets bijzonders te vieren
LHX
Geweldig: Natalia en haar verloofde Frederik hebben iets bijzonders te vieren
Foto: Instagram @nataliamusic

Sinds november vorig jaar is Natalia verloofd met haar vriend Frederik Binst. Ze zijn samen sinds 2018.

Donderdag was een bijzondere dag voor Natalia en Frederik. Ze waren vijf jaar samen, en dat mocht goed gevierd worden.

Daarom trokken ze naar Le Pristine, het sterrenrestaurant van Sergio Herman in Antwerpen. In haar Instagramverhaal deelt Natalia enkele beelden van de gerechten, die er stuk voor stuk heerlijk uitzien. "Oh jawel", schrijft ze verlekkerd.

Natalia en Frederik
Instagram @nataliamusic

Het dessert is een chocoladetaartje, met speciaal voor de gelegenheid een kaarsje erop. "Happy anniversary", horen we de ober zeggen. "Ik hoop dat jullie een mooie toekomst tegemoet gaan."

Natalia en Frederik zien er allebei stralend uit en genieten duidelijk van hun avondje uit. Het is ongetwijfeld een fijne afwisseling, aangezien er bij hen thuis twee kinderen rondlopen, Bobbi-Loua en Apollo. Die laatste werd geboren in december 2021 en is dus al bijna twee jaar oud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Natalia Druyts (@nataliamusic)

Van de vijf jaar die Natalia en Frederik al samen hebben doorgebracht, zijn ze bijna één jaar verloofd. Frederik vroeg zijn grote liefde op 15 november vorig jaar ten huwelijk. Dat deed hij op een wel héél bijzondere plaats: in de Jordaanse woestijn, tijdens de Halve Marathon des Sables.

"Onze vier jaar samen is een aaneenschakeling van mijlpalen, let's just seal the deal then!", klonk het toen op Natalia's Instagram. "Wij gaan dan zo echt man en vrouw zijn dan, hé. I love you, liefje."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Natalia Druyts (@nataliamusic)

Meer nieuws

Meer nieuws

.