Video Getalenteerde zangeres Emiline stelt haar nieuwe single voor: “Ik zat er vaak heel erg mee in en wilde het van mij afschrijven”

Emiline is een zangeres waar we nog veel van gaan horen. Het 24-jarige talent heeft net een nieuwe single uit. Het nummer kreeg de naam 'Don't Really Really Care'.   

“Ik ben heel fier op deze single”, legt Emiline uit bij Showbizz24. “Het nummer gaat erover dat we ons soms veel te veel zorgen maken over dingen waar we toch niets aan kunnen veranderen.”

“Ik zat er vaak heel erg mee in over wat sommige mensen van mij denken, ik wilde het van mij afschrijven”, voegt ze er nog aan toe. “Het is één van mijn betere singles. Ik vind het het allemaal heel spannend.”

Emiline schrijft popsongs die ze zelf zingt. “Ik schrijf die uit mijn emoties. Ik hoop dan dat andere daar iets uit kunnen uithalen of zich helemaal kunnen uitleven.”

“Ik wist al lang dat ik zangeres wilde worden. Ik was een liedje dat we geleerd hadden op school aan het zingen in bad. Mijn mama hoorde dat en vond dat ik een leuke stem had. Vanaf toen wilde ik zangeres worden.”

De nieuwe single van Emiline kan je downloaden via deze link: https://orcd.co/emiline-dontreallyreallycare

Het volledige gesprek kan je bekijken in onze video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.