Gert Verhulst zwaar onder vuur: Studio 100-kopman beticht van leugens na K3-nieuws
COS
Gert Verhulst zwaar onder vuur: Studio 100-kopman beticht van leugens na K3-nieuws
Foto: VTM

Groot K3-nieuws deze week: Hanne Verbruggen moet op doktersadvies rusten en zal niet meer mogen optreden tot de komst van haar kindje. De K3-shows in Nederland gaan door met 'K2 zoekt K3'-finaliste Diede van den Heuvel.

Veel fans vinden het belangrijk dat Hanne Verbruggen kan rusten en vinden Diede van den Heuvel ene goede keuze als tijdelijke vervangster bij K3. Toch klinkt er bij veel mensen ook kritiek. Heel wat mensen willen hun geld terug, maar daar geeft Studio 100 niet aan toe.

"Wij hebben verschillende boze ouders in onze dm gehad vanwege de K3-concerten", zegt het Nederlandse Juicechannel. "Deze ouder heeft contact gezocht met Studio 100, maar ze geven geen geld terug. Wij geven deze ouders wel gelijk, je betaalt kaartjes om de officiële K3 te zien en niet de stand by."

"Aangezien de theatershows doorgaan zoals gepland en aan de inhoud niets gewijzigd wordt, zullen de algemene verkoopsvoorwaarden van de theaters en See Tickets gelden en die geven aan dat er geen reden is tot terugbetaling of omruiling van tickets", staat te lezen in een boodschap van Studio 100.

"Die Gert van Studio 100 is ook een leugenachtige zakkenvuller", klinkt het bij een misnoegde ouder. "Het was wel zo eerlijk geweest om de keuze aan de bezoekers over te laten", vindt het juicekanaal. "Maar dan komen er natuurlijk een hele hoop tickets terug en dat kost geld."

Meer nieuws

Meer nieuws

.