Gert Verhulst staat een erg bijzonder moment te wachten: "Het voelt onwerkelijk"
COS

Twee jaar heeft Gert Verhulst erop moeten wachten, maar binnenkort is het zover. Vanaf 18 maart worden de afscheidsshows van 'Samson & Gert' hervat en kan Gert dus écht afscheid nemen van zijn pratende hond.

Meer dan twee jaar nadat Marie Verhulst werd geïntroduceerd als het nieuwe baasje van Samson, kan ze eindelijk de fakkel volledig overnemen van haar vader Gert Verhulst. Marie maakte intussen al twee platen met Samson en blikte al meer dan 100 afleveringen van 'Samson & Marie' in.

Voor veel kinderen is Marie dan ook al het baasje van Samson. Marie die in de show als nieuwe baasje uit de geschenkdoos verschijnt en 'Samson & Marie' zingt, is voor niemand echt nog een verrassing. "Maar de show zal er hetzelfde uitzien als in december 2019", bevestigt Gert in Het Nieuwsblad.

"We wilden het niet veranderen, de hele show draait net rond die bekendmaking. Wij doen alsof we het niet weten en spelen dat spelletje met het publiek. Eigenlijk nemen we de mensen mee terug in de tijd", zegt Gert.

Voor Gert wordt het terug even schakelen. "Ik heb voorlopig nog niet het gevoel dat ik volgende week weer op dat podium ga staan. Het voelt onwerkelijk. Maar eens die eerste shows voorbij zijn, ben je weer vertrokken", aldus Gert Verhulst.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.