Gert Verhulst en Studio 100 op het matje geroepen: "Plagiaat"
COS
Gert Verhulst en Studio 100 op het matje geroepen: "Plagiaat"
Foto: VTM

In het bootcamp van 'K2 Zoekt K3' zorgden Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen voor een primeur. De kandidaten kregen het nieuwe K3-nummer 'Waterval' te horen.

Het nieuwe K3-nummer heeft nu ook Yvonne Coldeweijer bereikt. Zij staat in Nederland vooral bekend als roddelkoningin met haar succesvol juicekanaal 'Life of Yvonne'. Zij was vroeger als Keet! ook het gezicht van het Nederlandse programma 'Telekids'.

"K3 laat in de zoektocht 'K2 Zoekt K3' de kandidaten het nieuwe K3-liedje zingen: 'Onze liefde is een waterval'. Toevallig heb ik ooit een liedje zelf geschreven toen ik Keet! was en dit liedje is ook als single uitgebracht: 'Our love is like a waterfall'", schrijft Yvonne op Instagram Stories.

"Goh... het heeft er wel heel veel van weg, Studio 100. Of er sprake is van plagiaat durf ik niet te zeggen, maar dat het hierop geïnspireerd is, lijkt met wel duidelijk", klinkt het bij Yvonne. "Vanmiddag heb ik een call over de plagiaatkwestie... Wordt vervolgd." Oordeel hieronder zelf.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

@k3memes_ Wat zou Alberta Verlinde hiervan vinden? #k3 #fyp #k2zoektk3 #studio100 #vlaams #lifeofyvonne K3 Memes" href="https://www.tiktok.com/music/origineel-geluid-7023660596923321093">♬ origineel geluid - K3 Memes

Meer nieuws

Meer nieuws

.