Gert Verhulst en Studio 100 krijgen verrassend nieuws over plagiaatkwestie
COS
Gert Verhulst en Studio 100 krijgen verrassend nieuws over plagiaatkwestie
Foto: VTM

In de bootcampaflevering van 'K2 zoekt K3' kregen we het nieuwe K3-nummer alvast te horen. Dat nummer heet 'Waterval'.

Het nieuwe K3-nummer bereikte ook Yvonne Coldeweijer, bekend van haar sociale mediakanalen 'Life of Yvonne'. Zij was in het verleden als Keet! het gezicht van het Nederlandse programma 'Telekids' en nam enkele nummers op.

Eén van die nummers heet 'Waterfall' en bevat de zin 'Our love is like a waterfall'. "Goh... het heeft er wel heel veel van weg, Studio 100", klonk het een tijdje geleden bij Yvonne. Of het om plagiaat ging, was nog onduidelijk. Nu is er uitsluitsel.

Studio 100-topman Gert Verhulst kan weer op beide oren slapen. Aan een boete hoeft het bedrijf zich niet te verwachten, want het gaat toch niet om plagiaat. Dat laat Yvonne zelf weten op Instagram.

"We hebben de liedjes naast elkaar gelegd, maar hoewel Studio 100 zich overduidelijk heeft laten inspireren op mijn liedje, is de melodielijn toch wel echt anders dan de mijne en is er wat ons betreft geen sprake van plagiaat."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

@k3memes_ Wat zou Alberta Verlinde hiervan vinden? #k3 #fyp #k2zoektk3 #studio100 #vlaams #lifeofyvonne K3 Memes">♬ origineel geluid - K3 Memes

Meer nieuws

Meer nieuws

.