Gert Verhulst doet verrassende uitspraak over liefdesleven Regi Penxten: "Vind ik wel verdacht"
COS
Gert Verhulst doet verrassende uitspraak over liefdesleven Regi Penxten: "Vind ik wel verdacht"
Foto: Photonews

Olivia Trappeniers brengt elke dag een cover uit de MNM1000. Zo bracht ze al een eigen versie van 'When I Was Your Man' van Bruno Mars.

Het nummer deed Peter Van de Veire de voor de hand liggende vraag stellen aan Olivia Trappeniers: "Is er een man?" Olivia lijkt even in de war. "Over Regi altijd?", vraagt ze.

"Nu je zelf over Regi begint...", pikt gastpresentator Gert Verhulst meteen in. Peter had geen idee dat het een ding was, maar het internet staat er vol van. "Van mij en Camille constant, en nu Pauline." "Die Regi heeft drukke dagen dan tegenwoordig", grapt Gert.

Maar is het zo? "Nee, natuurlijk niet", benadrukt Olivia. "Als het zo zou zijn, zou je het dan zeggen?", vraagt Gert zich wel af. "Ja, maar het is niet", reageert Olivia. Maar dat was de vraag niet.

Gert Verhulst dacht ook dat er iets speelde tussen Regi en Olivia. "Maar ik dacht dat ik de enige was die dat dacht. Maar blijkbaar denkt iedereen dat", merkt hij op. "Dat ze daar zelf over begint, dat vond ik wel verdacht", aldus Gert.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.