Gert Verhulst doet opmerkelijke vaststelling nadat hij mikpunt van spot werd
COS
Gert Verhulst doet opmerkelijke vaststelling nadat hij mikpunt van spot werd
Foto: Photonews

Gert Verhulst gaat zijn eerste soloalbum uitbrengen. Voor 'Zijn Mooiste Liedjes' verzamelde hij een aantal vergeten Studio 100-nummers.

Gert Verhulst schreef honderden nummers voor Studio 100. Aangezien heel veel programma's niet meer worden uitgezonden, worden ook de bijhorende liedjes niet meer gezonden. 

"Ik was bang dat een aantal van die liedjes in de vergetelheid terecht zouden komen. Dat zou ik jammer vinden. Een van de manieren om die liedjes in de belangstelling te brengen, was om ze zelf te gaan zingen", vertelde Gert bij MNM.

Het was niet het nieuws van het album, maar de albumhoes die met de aandacht ging lopen. Op sociale media wordt die bestempeld als 'eng' en werden al talloze grapjes gemaakt. "Allee, dat is een schot in de roos", merkt Gert sarcastisch op.

"Het is altijd leuk als er iets te doen is om iets. Nu gaan alle mensen thuis denken: 'Nu moeten we eens gaan kijken naar die hoes of die wel zo eng is.' Voilà, kijk, dat is marketing", merkt Gert al lachend op. "Ik lig er al nachten van wakker", grapt hij.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.