Gers Pardoel doet opvallende onthulling over relatie met Ann-Sophie: "Dat lijkt me niet gezond"
COS

Gers Pardoel heeft sinds een jaar een nieuwe relatie. Na de breuk met Sélina, de moeder van zijn twee kindjes, ontmoette hij de Vlaamse marketingspecialiste Ann-Sophie Van Triel.

Gers Pardoel heeft een nieuwe single uit. 'Ik neem jou niet voor lief' zingt hij over en voor zijn partner Ann-Sophie Van Triel. Volgende maand zijn ze één jaar samen. Ze vormen sindsdien een sterk team: op persoonlijk, maar ook op professioneel vlak, want Ann-Sophies bedrijf verzorgt het management voor Gers.

Samenwonen is (nog) niet aan de orde. "Soms zien we elkaar vijf dagen na elkaar, dan eens twee. Ik hoef geen relatie waarbij je iedere dag samen op de bank zit, dat lijkt me niet gezond", zegt Gers in Het Laatste Nieuws. 

Ook met Gers' zoontje Goud en dochtertje Rocci klikt het goed. "Ze zijn dol op haar, en geven echt al om haar. Ik zie Goud en Rocci op maandag en dinsdag - wat ik veel te weinig vind, trouwens - en meestal is Ann-Sophie er dan ook."

"Wanneer ze er dan eens niet is, vragen ze continu wanneer ze wel komt. Heel fijn om te zien hoe de band steeds sterker wordt. Ik ben blij. Blij dat ik Ann-Sophie ontmoet heb", besluit Gers Pardoel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.