Gers Pardoel aangeklaagd door ex wegens geweld en bedreiging: “Niet de eerste keer”

door: COS
Afbeelding bron: Medialaan

Deze week raakte bekend dat de ex van Gers Pardoel, Selina, de rapper had aangeklaagd. Dat gebeurde na een uit de hand gelopen confrontatie.

“Bij deze wil ik aangifte doen van huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging tegen mijn ex-partner”, stond er te lezen in de aangifte die Weekend wist te bemachtigen.

Op Curaçao was een fikse ruzie ontstaan tussen het ex-koppel waarbij Selina door Gers zou zijn uitgescholden in het bijzijn van hun kinderen. Volgens een bron zou hij haar ook hebben bedreigd en naar haar hebben uitgehaald.

Onder toezicht

“Het is echter niet de eerste keer dat Gers agressief gedraag tegenover haar vertoont”, weet de bron ook. Hij zou ontzettend jaloers geweest zijn nadat Selina na de breuk een nieuwe partner vond. Daarbovenop zou hij haar auto hebben afgeplakt en haar niet hebben willen uitbetalen.

Het gezin stond zelfs even onder toezicht wegens vermoedens van huiselijk geweld. “Ze is niet voor niks in 2016 bij Gerwin (de officiële naam van de rapper, red.) weggegaan. Ze was bang voor hem en zat in die tijd tegen een burn-out aan.”

“Hij is ook nog eens opgepakt en er zijn door haar aangiftes tegen hem gedaan. Waar die agressie vandaan komt is ons niet bekend, maar om het minste of het geringste was het weer zover”, aldus de bron.