🎥 Gênant voor Niels Destadsbader: Aaron Blommaert en Jaap Reesema lachen zich een bult
COS
🎥 Gênant voor Niels Destadsbader: Aaron Blommaert en Jaap Reesema lachen zich een bult
Foto: Photonews

De komende weken is er weer elke zaterdag 'Zomerhit'. Niels Destadsbader en Siska Schoeters presenteren, Zita Wauters zorgt achter de schermen voor versterking.

Een dag voor de eerste opname van 'Zomerhit' werden veel genomineerde artiesten al op een ander podium verwacht. Op dinsdag 11 juli was het de Vlaamse feestdag en dat betekende 'Vlaanderen Feest' op de Antwerpse Grote Markt.

Naast onder meer Pommelien Thijs, Camille, Gustaph, De Romeo's en Metejoor, trad ook Niels Destadsbader op. Hij bracht zijn nieuwste nummer 'Liefs Voor Later' samen Surinaams-Nederlandse zanger Kenny B.

Aan het einde van het nummer wil Niels zijn muzikale compagnon een hand geven, maar Kenny heeft andere ideeën en wandelt het podium af. "Het moment waarop jouw vriend je laat hangen", schrijft Niels bij het filmpje op Instagram.

"Hahahahaa", lacht Aaron Blommaert zich een bult. Net als Jaap Reesema en Pauline Slangen. Ook Loredana De Amicis, Lize Feryn en Mathias Coppens liggen in een deuk. "Ik zie je zo zeggen 'laat maar'", merkt een fan op. "Neeeeeeee! I love you big man", reageert Kenny.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niels Destadsbader (@niels_destadsbader)

Meer nieuws

Meer nieuws

.