Geëmotioneerde Linda Mertens heeft meteen groot nieuws na haar comeback
PMN
Geëmotioneerde Linda Mertens heeft meteen groot nieuws na haar comeback
Foto: Photo News

Linda Mertens is weer helemaal terug! Daar is iedereen bijzonder blij om. Ze werd vrijdagavond met open armen ontvangen in het Sportpaleis door 20.000 uitzinnige fans.

Na een periode van zes jaar maakte Linda Mertens vrijdagavond haar comeback in het Sportpaleis. Het was haar eerste optreden sinds het tragische overlijden van haar 2-jarige dochtertje aan kanker.

In een interview bij VRTNWS deelde Linda haar gedachten en gevoelens over deze bijzondere gebeurtenis. De zangers heeft een overweldigende hoeveelheid steunbetuigingen ontvangen.

Talloze mensen hebben haar laten weten hoe blij ze zijn dat ze er weer is. Deze hartverwarmende reacties raken haar diep. "Ik ben ontzettend dankbaar, want het is een zware tijd geweest," vervolgde ze met tranen in de ogen.
(Lees verder onder de video)

Gevraagd naar haar toekomstplannen en of ze nog meer optredens zou willen, antwoordde Linda resoluut: "Dit is nog maar het begin. Ik ben hier nu om te blijven, ik keer niet meer terug." Haar vastberadenheid omtrent haar muzikale carrière is duidelijk voelbaar en zichtbaar in haar woorden.

Terwijl Linda haar comeback maakt, zal ze ongetwijfeld blijven genieten van de liefde en steun van haar fans. De terugkeer van Linda Mertens en 'Milk Inc' is een welkgekomen gebeurtenis in de muziekwereld en we kijken allemaal uit naar wat de toekomst voor hen in petto heeft.

Meer nieuws

Meer nieuws

.