Geëmotioneerde Hugo komt met aangrijpende onthulling: “Colleke wou dat absoluut niet”
PMN
Geëmotioneerde Hugo komt met aangrijpende onthulling: “Colleke wou dat absoluut niet”
Foto: Photonews

Hugo Sigal probeert de dood van zijn vrouw Nicole een plaatsje te geven. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

Hugo laat in een gesprek met Sven Ornelis en Anke Buckinx op radiozender Joe weten hoe het intussen met hem gaat. “Momenteel gaat het wel”, licht hij toe.

“Er zijn dagen met ups en downs. Ik denk dat dat een normaal iets is. Er zijn ook dagen dat het goed gaat en er zijn dagen dat de herinneringen weer naar bovenkomen. Dan gaan de kraantjes open.”

“Het is een verwerkingsproces dat een tijd zal duren. Ik moet daar gewoon door. Het is soms heel moeilijk. Ik mis haar ontzettend hard. Het is nu eenmaal zo.”

Hugo heeft ook hulp gezocht. “Ik ben bij ondertussen bij een rouwpsycholoog en die helpt mij ook enorm veel. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik mag niet bij de pakken blijven neerzitten.”

“Colleke wou dat absoluut niet. Ze zei: ‘ga door met hetgeen dat je doet. Je doet dat goed, je doet dat graag. En doe mij een plezier, blijf dat ook doen.’”

Hugo heeft ook een hangertje rond zijn nek met het as van Nicole in. “Zo is ze altijd bij mij. Als ik gedaan heb, kom ik thuis en praat ik tegen haar. Dan vertel ik haar alles wat ik gedaan heb en dat lost op.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.