Francisco Schuster erg verdrietig over '#LikeMe': "Verschrikkelijk"
LHX
Francisco Schuster erg verdrietig over '#LikeMe': "Verschrikkelijk"
Foto: VTM

Francisco Schuster kennen we allemaal van zijn rol in '#LikeMe'. Daarnaast was hij onder meer te zien in 'Special Forces: Wie durft wint'.

Het lijkt erop dat de carrière van Francisco Schuster gelanceerd is. Het brede publiek leerde hem kennen als Yemi in '#LikeMe', maar inmiddels heeft hij ook al een gastrol gespeeld in 'Lisa', de stem van Lyle ingesproken in de animatiefilm 'Lyle Crocodile', deelgenomen aan 'Special Forces' op VTM én zijn eerste nummer, 'Dromen', uitgebracht.

Aan '#LikeMe' komt met 'The Final Concert' op 14 januari onherroepelijk een einde, en dat vindt hij enorm spijtig. "Ik vind dat zó erg. Mijn hartje gaat op 14 januari breken", zegt hij op Radio2.

"Ik ga het niet aankunnen om al mijn vrienden daar niet meer maandelijks of wekelijks te zien", klinkt het ook. "Ik vind het verschrikkelijk."

Uiteraard is het niet zo dat hij en zijn medespelers elkaar nooit meer zullen zien, maar ze hebben allemaal zo'n drukke agenda dat het erg moeilijk zal zijn om nog samen te komen. "'#LikeMe' is het enige dat ons nu samenbrengt. Af en toe zien we elkaar natuurlijk, maar dat gaat niet meer hetzelfde zijn", beseft Francisco.

Meer nieuws

Meer nieuws

.