Fantastische vooruitzichten voor Pommelien Thijs: "Ze gaat als een speer, niet normaal"
COS
Fantastische vooruitzichten voor Pommelien Thijs: "Ze gaat als een speer, niet normaal"
Foto: VTM

Het succes van Pommelien Thijs kent geen grenzen. Letterlijk, want ze begint ook in Nederland steeds bekender te worden. Ze gaat er binnenkort zelfs op tournee.

Pommelien Thijs zorgt voor de ene hit na de andere. Met 'Erop of eronder' en met haar album 'Per ongeluk' staat ze gelijktijdig op nummer 1 in de Vlaamse Ultratop. Ook in Nederland lijkt ze nu echt door te breken. "Pommelien Thijs is dé ster van het moment", klinkt het bij RTL Boulevard.

Pommeliens succes lijkt over te waaien naar Nederland. In 2020 scoorde ze bij onze noorderburen al een nummer 1-hit met 'Nu wij niet meer praten'. Met de Nederlandse Meau werkte ze samen voor het nummer 'Droom Het Donker weg'.

"Ze gaat als een speer, niet normaal", zegt Vivienne van den Assem bij RTL Boulevard. "Ze doet het zo ontzettend goed", beaamt NPO Radio2-dj Morad El Ouakili. "Met Jaap Reesema had ze een nummer 1-hit te pakken hier in Nederland én in België, tegelijkertijd. En dat op 19-jarige leeftijd. Dat doet ze echt fantastisch."

Pommelien schittert momenteel ook als actrice in 'Knokke Off'. De reeks was al te zien op VRT MAX en wordt vanaf donderdagavond uitgezonden op VRT 1. In Nederland is de reeks een gigantisch succes op Netflix.

"Ik had nooit verwacht dat het zo zou aanslaan. Je probeert geen verwachtingen te hebben, maar het overstijgt alle verwachtingen. Dat is fijn. Ik hoop enorm dat er een tweede seizoen komt", zegt Pommelien aan RTL Boulevard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pommelien Thijs (@pommelienthijs)

Meer nieuws

Meer nieuws

.