Fantastische mijlpaal voor Julia Boschman als K3'tje
COS

Er wordt druk gewerkt in het Sportpaleis vandaag. Iedereen is druk in de weer om alles klaar te krijgen voor de Foute Party van vanavond.

Na twee jaar is de Foute Party terug. Op Qmusic tellen ze af naar het feestje van het jaar met de Foute 728. Alle tickets zijn uitverkocht, maar er werden er de afgelopen dagen nog een heleboel weggegeven.

Wie naar de Foute Party komt, zal onder meer 2 Fabiola, X-Session, De Kreuners en Paradisio aan het werk zien. Ook de meisjes van K3 zullen van de partij zijn in het Sportpaleis. Het belooft een erg speciaal moment te worden voor één van de K3'tjes.

Voor Julia Boschman is het namelijk de eerste keer dat ze er zal optreden voor een volle zaal! Julia zou een week na haar 'K2 zoekt K3'-overwinning al te zien zijn in de Studio 100 Rewind Parties en de Grote Sinterklaasshows, maar corona deed die Sportpaleis-concerten in het water vallen.

Julia en K3-collega's Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn namen toen in een lege zaal de Sinterklaasshow op. Nu zullen ze toegejuicht worden door duizenden uitzinnige feestliefhebbers. Een grote mijlpaal dus voor het nieuwste K3'tje.

Meer nieuws

Meer nieuws

.