Fantastisch! Marie Verhulst vervangt Hanne van K3 tijdens De Grote Sinterklaashow: Bekijk de beelden hier

door: COS
K3 en Marie Verhulst
Afbeelding bron: Instagram @studio100

Hanne Verbruggen beviel op 14 november van haar zoontje Julien. Pas in februari zullen we haar terug op het podium zien als K3'tje.

Studio 100 besloot dat de optredens van K3 gewoon zouden doorgaan. Bij de 'Kom Erbij'-shows in Nederland werd een tijdelijke vervangster gevonden in 'K2 zoekt K3'-finaliste Diede van den Heuvel. De Sint-shows in Vlaanderen zouden echter een andere 'assistent' krijgen.

Zaterdagochtend stond de eerste 'De Grote Sinterklaasshow' gepland in het Antwerpse Sportpaleis. Daar kwamen we eindelijk te weten wie de mysterieuze assistent van Julia Boschman en Marthe De Pillecyn zou worden. Zoals we al voorspelden, was dat Marie Verhulst!

Marie verscheen in een K3-achtige glitteroutfit, maar wel in de typische 'Samson & Marie'-kleuren. Op het Instagraccount van K3 Highlights zien we Marie, Julia en Marthe samen tijdens 'Waterval'. En dat klinkt geweldig! Ook het dansen gaat haar goed af.

"Wat doen ze dat goed!", klinkt het. "Ik wist het! Liefde voor Marietje", zegt nog een fan. "Super leuk! En ook de beste oplossing. K3 (K2) wordt tijdens een Studio 100-show geholpen door een andere Studio-100 ster, hoe leuk!" En: "Zo trots!"