Fans zijn niet te spreken over wat K3 gedaan heeft: "Wie gaf hen dat idee?"
COS
Fans zijn niet te spreken over wat K3 gedaan heeft: "Wie gaf hen dat idee?"
Foto: VTM

Fans van K3 kregen de afgelopen weken een exclusieve blik in het leven van Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman. Ze werden een jaar lang door een cameraploeg gevolgd.

Eind november vierde Julia Boschman een bijzondere mijlpaal. Ze mocht Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen toen al één jaar haar K3-collega's noemen. Hoe ze dat afgelopen jaar hebben ervaren zagen we in 'K3, één jaar later' op VTM.

We zagen onder meer hoe Julia haar eerste Sportpaleisshow en eerste Sinterklaasshow mét publiek heeft ervaren, maar we kregen ook een uitgebreid beeld van Hannes zwangerschap. Er is echter één opvallende persoon die niet getoond werd: Diede.

Studio 100 vroeg aan de 'K2 zoekt K3'-finaliste om in te springen voor Hanne tijdens de 'Kom Erbij'-shows in Nederland. Alleen zaten daarvan helemaal geen beelden in de docu. "Wie gaf hen het idee om Diede niet in 'K3, één jaar later' te steken en Marie wel? Geen haat naar Marie, hoor", klinkt het.

"Was tof geweest als ze iets hadden getoond over de 'Kom Erbij'-shows met Diede en wat van tijdens de repetities of zo", merkt een fan op. "Vind het best jammer dat Diede niet in 'K3, één jaar later zit, maar Marie wel. Ben wel bij dat Marie erin zit, maar hallo... Diede doet de shows?"

https://twitter.com/ikwileentoetje_/status/1604952034750484500

https://twitter.com/BEVER_aert/status/1604427092464115712

Meer nieuws

Meer nieuws

.