Fans van 'Nicole & Hugo' van slag na overlijden Nicole: Iedereen wil dit kwijt aan Hugo
COS
Fans van 'Nicole & Hugo' van slag na overlijden Nicole: Iedereen wil dit kwijt aan Hugo
Foto: Photonews

Nicole Josy is op 76-jarige leeftijd overleden. De zangeres, bekend van 'Nicole & Hugo', kwam thuis ten val en liep een schedelbreuk op.

Het overlijden van Nicole Josy is vrijdagochtend als een schokgolf doorheen Vlaanderen gegaan. Op sociale media wordt massaal gereageerd op het verlies van zo'n fantastische vrouw. Vooral Hugo Sigal zit vandaag in iedereens gedachten.

"Veel sterkte, Hugo. Dit is een zware klap voor jou, maar je zal sterk moeten zijn", klinkt het. "Veel sterkte aan Hugo en de familie. Jullie waren een magisch koppel", laat een fan weten. "Rust zacht, Nicole. Sterkte aan Hugo en de familie. Denk aan de mooie jaren dat jullie samen waren."

"Hoe erg om op zo'n manier het leven te moeten laten. Veel sterkte aan Hugo", klinkt het nog. "Heel triestig. Dat was zo'n echt en hecht koppel. Men zag ze altijd amen. Geen Hugo zonder Nicole voor te stellen. Mijn diep medeleven aan Hugo en al diegenen die haar lief hadden."

"Wat een zware klap voor iedereen, maar in het bijzonder voor Hugo. Zo'n sterk koppel. Heel veel sterkte, Hugo. Dit moet zo hard aankomen", schrijft nog een fan. "Rust in vrede en bedankt voor alle liefde die je met je lieve man de wereld hebt ingestuurd. Zet je reis verder in rust en begeleid door veel liefde."

Meer nieuws

Meer nieuws

.