Fans van K3 kunnen hun ogen niet geloven: "Je zou ze bijna niet herkennen!"
COS
Fans van K3 kunnen hun ogen niet geloven: "Je zou ze bijna niet herkennen!"
Foto: VTM

Het zesde seizoen van 'The Voice Kids' komt op vrijdag 27 mei tot een einde. Welke kandidaat en coach zullen met overwinning naar huis gaan?

Het zou zomaar kunnen dat team K3 met een eerste overwinning naar huis mag. Met Sien en Anne hebben ze immers twee sterke kandidates. Kijkers zullen vrijdag wel twee keer moeten kijken om de meisjes van K3 te herkennen.

Voor de finale van 'The Voice Kids' mag het wat specialer, zullen Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman gedacht hebben. Ze lieten zich een nieuwe look aanmeten: Hanne met langere extensions, Marthe met een froufrou en Julia zonder krullen.

"Ik moest echt even twee keer kijken voordat ik Julia herkende, maar supergraaf dat stijle haar", klinkt het op sociale media. "Dat is even wennen. Wel prachtig, maar je krullen zijn dat ook", vindt iemand. "Je zou Julia bijna niet meer herkennen." En: "Wow, had Julia niet herkend zo"

"Zo zonde van Julia d'r haar, staat wel leuk, maar hou het maar op een keertje. Je staat veel beter met krullen", vindt een andere K3-fan. Ook Marthes 'nieuwe' look kan op veel positieve reacties rekenen. "Wauw, Marthe!", klinkt het. "Wow, hoe goed kan je staan met een frou?" En: "Marthe is echt een queen!"

https://www.instagram.com/p/Cd-eOPLNQBy/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.