Fans maken zich zorgen om Hanne Verbruggen en waarschuwen het zwangere K3'tje
COS
Fans maken zich zorgen om Hanne Verbruggen en waarschuwen het zwangere K3'tje
Foto: Photonews

Hanne Verbruggen van K3 is zwanger van haar eerste kindje. Ze verwacht haar kindje in december, een periode waarin heel wat K3-shows op de planning staan.

Via K3 Highlights beantwoordde Studio 100 alvast enkele prangende vragen van K3-fans. Zo zullen er geen bijkomende zaken gepland worden, maar opvallend: "De shows gaan in elk geval door", klinkt het over de geplande 'Kom Erbij'-shows in december.

Wel zal Studio 100 samen met Hanne bekijken wat fysiek haalbaar is en de laatste shows fysiek lichter maken. Fans maken zich wel zorgen. "Knap hoor als ze tot het laatste door zou blijven gaan! Als ze maar op tijd aangeeft wanneer het teveel wordt. Maar Hanne is echt 'n doorzetter!"

"Als hoogzwangere of net bevallen vrouw op het podium staan of zitten lijkt me niet heel chill of verantwoord", lezen we nog. "Ik hoop vooral dat ze geniet van de zwangerschap en de maanden erna. Te snel gaan werken kan je later de das om doen", waarschuwt een fan. 

"Het baart me zorgen dat ze zeggen dat de shows hoe dan ook door gaan", klinkt het. "Belangrijk is dat Hanne zichzelf en haar lichaam serieus neemt en daar goed naar luistert. En zich niet verplicht voelt haar fans of de shows voorop te stellen en echt aan haarzelf denkt en aan haar kindje."

Meer nieuws

Meer nieuws

.