Fans doen verrassende vaststelling bij 'Eurosong'-inzending The Starlings: "Doet daar te veel aan denken"
COS

Op 14 januari weten we wie België zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Van de veertien 'Eurosong'-nummers kunnen we sinds deze week al stukjes beluisteren.

The Starlings trekken net als hun collega's met twee nummers naar 'Eurosong'. Het eerste nummer heet 'Oceanside', het tweede 'Rollercoaster'. Op sociale media laten fans al massaal weten welk nummer hun voorkeur heeft.

Het belooft nog een moeilijke beslissing te worden voor Kato Callebaut en Tom Dice. Fans zijn absoluut niet unaniem. Karen Damen vindt 'Oceanside' alvast het beste nummer. "Wat een kracht schuilt er achter jullie stem in dat nummer!", zegt nog iemand over 'Oceanside'.

"'Oceanside' is ook mooi maar 'Rollercoaster' is meer een oorwurm en daar draait het toch om bij Eurosong, niet?", merkt een fan op. De 'oorwurm' doet veel fans aan een nummer denken: 'I See Fire' van Ed Sheeran.

De gelijkenis doet sommige fans dan ook voor het andere nummer kiezen. "Het heeft teveel weg van Ed Sheeran", klinkt het. "'Oceanside'! Leuke melodie waar ik vrolijk van word en 'Rollercoaster' doet me te veel aan 'I See Fire' van Ed Sheeran denken."

https://www.instagram.com/p/CmLcvN-NY8B/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.