Familielid van André Hazes doet opmerkelijke onthulling: “Hij was verliefd op mijn vrouw”
PMN

André Hazes had een kortstondige romance met Bridget Maasland. Uiteindelijk koos de zanger er toch voor om terug keren naar Monique Westenberg en zijn zoontje Dré. Ze zijn nu opnieuw samen gelukkig.
 

André Hazes blijkt een hechte band te hebben met een neef van zijn moeder Rachel. Tijdens de breuk met Monique zocht hij veel steun bij Andy Han.

“Als je een zoon van die leeftijd hebt gehad, herken je veel dingen”, vertelt Andy in Story. “Als je onder invloed bent, maak je verkeerde keuzes. Dat heeft iedereen. Als je op een gegeven moment dronken bent, is het lang leve de lol. Nooit meer naar huis.”

“En als je dan niet lekker in je vel zit en je hebt thuis een vrouw die je tot rust probeert te laten komen, wordt dat vaak als gezeur gezien. Onder invloed is het gras bij de buren altijd groener.”

“André was vroeger als dertienjarig mannetje al verliefd op mijn vrouw Dex”, gaat Andy verder. “Ja, hij wist al vroeg dat hij op oudere vrouwen viel. Als je op vakantie gaat, pas ik wel op je meisje, zei hij me. Ik val op oudere vrouwen, Andy! Voor mij was het dan ook geen verrassing dat hij met een oudere vrouw thuiskwam.”

Het was uiteindelijk ook Andy die André overhaalde om terug te keren naar Monique. Een raad die de zanger ook volgde.

Meer nieuws

Meer nieuws

.