Ex-vriendin Britt neemt drastisch besluit na breuk met Metejoor
COS
Ex-vriendin Britt neemt drastisch besluit na breuk met Metejoor
Foto: Instagram @metejoor

Afgelopen weekend raakte bekend dat Metejoor en vriendin Britt niet langer samen zijn. Ze vormden vier jaar lang een koppel.

Joris Van Rossem en Britt Van den Eijnden leerden elkaar kennen op de school waar ze allebei werkten. Vier jaar lang vormden ze een sterk koppel. Vorig jaar leek er echter al een kink in de kabel op te duiken.

Enkele maanden na geruchten over een affaire tussen Metejoor en K3'tje Julia Boschman bleek Joris Van Rossem zijn vriendin niet meer te volgen op Instagram. Volgens Reality FBI was er in december al geen sprake meer van een relatie. 

Nu leek het alsof Metejoor zijn ex opnieuw had ontvolgd. Maar er blijkt wat anders aan de hand. Britt heeft haar Instagrampagina immers zelf verwijderd. Ze lijkt zich na de breuk even helemaal te willen terugtrekken van de sociale media.

Opvallend: bekijken we Metejoors Instagrampagina, dan zien we nog een heleboel foto's van de zanger met zijn ex. Metejoor lijkt nog niet klaar om alle foto's met Britt van zijn sociale media te verwijderen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.