Ex doet aangifte tegen Gers Pardoel: “Heeft haar bedreigd en naar haar uitgehaald”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Gers Pardoel en Selina van Gool zetten maanden geleden een punt achter hun relatie. Het ex-koppel heeft twee kinderen samen: Goud en Rocci.

Gers en Selina gingen niet als vrienden uit elkaar. Nu blijkt dat Selina zelfs aangifte heeft gedaan tegen haar ex. Dat meldt Weekend op basis van gerechtsdocumenten.

“Bij deze wil ik aangifte doen van huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging tegen mijn ex-partner”, staat te lezen in het verkregen document van de Curaçaose politie.

“Zo’n drie weken geleden besloten Gers en Selina elkaar op Curaçao te zien, waar Gers op vakantie was. Dat hadden ze beter niet kunnen doen, want al snel liep het uit de hand”, vertelt een bron aan Weekend.

Uitgescholden en bedreigd

“Hun gekibbel mondde uit in een fikse ruzie, waarbij Selina door Gers zou uitgescholden zijn in het bijzijn van hun kinderen. Ook zou hij haar hebben bedreigd en naar haar hebben uitgehaald.” Daar Selina vervolgens aangifte van gedaan.

Wanneer Weekend bij Gers navraag doet, valt die uit de lucht. “Ik weet daar niets van. Niet van de aangifte en niet van de ruzie. Als jullie een aangifte hebben gezien, daar weet ik niks van. Ik heb geen aangifte gedaan.”

Volgens Gers heeft hij zijn ex zelfs niet gezien op Curaçao. “We hebben alleen contact via FaceTime”, zei hij daarover.