'Eurovisiesongfestival'-inzending Gustaph bijt van zich af na giftige reacties
COS

Gustaph stapt op 30 april op het vliegtuig richting Liverpool. Hij zal er met 'Because Of You' België vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival.

Gustaph won in januari 'Eurosong' als underdog. 'Because Of You' haalde het met één puntje van 'Rollercoaster' van The Starlings. Op sociale media moest Gustaph jammer genoeg heel wat kritiek lezen.

"Ik had niet verwacht dat er zoveel giftige reacties zouden zijn. Ik heb toen een tijdje mijn socials uit handen gegeven, omdat het maar gemene commentaren bleef regenen", vertelt de zanger in Het Laatste Nieuws.

Als er kritiek kwam op het nummer, had hij daar geen probleem mee. Maar er werd ook fel op de man gespeeld. "Zo werd ik aangevallen op basis van mijn seksualiteit, mijn uiterlijk... Dat kwam binnen."

"Aan de mensen die kritiek hebben op wie ik ben als persoon: pech. Ik ga mezelf niet veranderen in een grijze muis, en ik ga al zeker niet saaier op het podium staan. Get used to it, want in Liverpool ga ik écht voor spektakel zorgen op het podium", aldus Gustaph.

Meer nieuws

Meer nieuws

.