Erg pijnlijk voor Anouk Matton: "Oké, dan niet"
LHX
Erg pijnlijk voor Anouk Matton: "Oké, dan niet"
Foto: wvds

Dj Anouk Matton is de vrouw van Dimitri Vegas en sinds twee jaar moeder van London. Twee jaar geleden had ze haar eigen programma op VTM

In 'Anouk Matton Privé' konden alle fans van Anouk meevolgen hoe zij en Dimitri Vegas de laatste maand zwangerschap, de geboorte van London en de eerste weken als ouders beleefden. Het was een unieke inkijk in hun glamoureuze leven.

De kijkers en recensenten waren echter geen grote fan. Het programma kreeg bikkelharde kritiek in de media en op Twitter. Voor Anouk zelf was dat uiteraard niet gemakkelijk.

"De mensen die keken, stuurden me vaak heel positieve berichtjes, maar ik vond het heel jammer hoe de pers dat zó negatief heeft gebracht", klaagt ze in Het Nieuwsblad. "Dankzij Dimi heb ik dat wel kunnen plaatsen en loslaten. Maar wat er geschreven werd, was ook erg voor mijn ouders."

Alle negativiteit hakte er zo erg in dat ze een tijdlang geen behoefte aan had om er vragen over te beantwoorden. "Ik heb een tijdje bewust geen interviews meer gegeven. Dit is één van de eerste keren sinds toen...", onthult ze.

Ze is daarom vastbesloten: er komt geen vervolg op het programma. "Oké, dan niet", klinkt het. "Dan blijft het echt privé." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.