Er is nieuws over Hanne Verbruggen na gecancelde K3-shows door ziekte
COS
Er is nieuws over Hanne Verbruggen na gecancelde K3-shows door ziekte
Foto: VTM

Voor K3-fans was het afgelopen weekend even schrikken. Plots werden de 'Vleugels'-shows in Eindhoven gecanceld. Dat had te maken met de gezondheid van K3'tje Hanne Verbruggen.

"Bij K3 vinden wij dat gezondheid boven alles gaat. Maar dat betekent jammer genoeg ook dat we soms moeilijke keuzes moeten maken. Vandaar dat we vandaag besloten hebben om de shows in Eindhoven niet verder door te laten gaan", vertelde Julia Boschman in een filmpje.

"Hanne was al een aantal dagen heel ziek en vandaag was toch de druppel. Ze heeft de eerste show nog geprobeerd met al haar krachten, maar dan hebben we toch moeten besluiten om gezondheid boven alles te laten gaan", zei Marthe De Pillecyn.

Het is heel uitzonderlijk dat er K3-shows gecanceld worden. Het mocht dus duidelijk zijn dat het echt niet goed ging met het roodharige K3'tje. "Hopelijk is Hanne snel beter en kunnen we toch met ons drietjes het podium op", klonk het nog.

Dat moment is gelukkig nu al aangebroken. Hanne voelt zich intussen gelukkig weer beter. "Goed nieuws. Na de shows in Eindhoven zijn we uitgerust en klaar voor Antwerpen", klinkt het op Instagram Stories.

Dit weekend staan de meisjes 12 keer in de Antwerpse Stadsschouwburg. Volgende week doen ze er nog drie extra shows bij op zaterdag. Daarna trekken ze nog naar Oostende en terug naar Gent.

Meer nieuws

Meer nieuws

.