Er moet Niels Destadsbader wat van het hart over Metejoor: "Vooral dat siert hem"
COS
Er moet Niels Destadsbader wat van het hart over Metejoor: "Vooral dat siert hem"
Foto: VRT

Niels Destadsbader was onlangs te gast bij Sander Gillis in de podcast 'Sandermans Zaken'. De MNM-dj mocht er in de gsm van de zanger en presentator duiken.

Sander Gillis botst in de agenda van Niels Destadsbader op 'afspraak Joris', ofwel Metejoor. Ze gingen samen iets drinken. Van een muzikale samenwerking is (voorlopig) geen sprake. "Maar dat zou kunnen, voor alle duidelijkheid", zegt Niels.

In 2018 organiseerde MNM een wedstrijd om een voorprogramma voor Niels in het Sportpaleis te winnen. Metejoor won die wedstrijd. Vanaf toen is zijn carrière helemaal uit de startblokken geschoten. "In elk interview gaat hij dat ook vermelden. Hij is heel dankbaar voor die kans."

"Hij kreeg daar natuurlijk het publiek dat die muziek graag hoort. Die waren daar gewoon. Dus hij moest het eigenlijk gewoon goed doen. Hij doet dat ook fantastisch goed. Da's ook een lieve gast. Maar wat hem vooral siert, is dat hij dat nog niet vergeten is."

"Veel mensen vragen dikwijls aan mij: 'Is dat niet wat concurrentie?' En dan denk ik: nee, ik ben juist heel fier dat ik mee dat duwtje heb kunnen geven dat hij misschien nodig had. Ik sluit niet uit dat we ooit iets samen zouden doen, maar het is niet de bedoeling."

Meer nieuws

Meer nieuws

.