Er moet Natalia wat van het hart over collega Bart Peeters
COS
Er moet Natalia wat van het hart over collega Bart Peeters
Foto: Play4

Bart Peeters werd 60 eind 2019 en wilde dat vieren met zijn fans door ze uit te nodigen op 'Bart Peeters Deluxe' in de Lotto Arena. Na de eerste vijftien shows in de winter van 2019-2020 stonden er nog zeven gepland in de lente van 2020. Maar dan kwam corona...

Bijna twee jaar later konden de concerten eindelijk weer opgepikt worden. De fans van de intussen 62-jarige Bart Peeters hadden er duidelijk veel zin in. Misschien nog meer dan twee jaar eerder, want er werden nog eens drie concerten extra gepland.

Vanaf 31 maart konden Bart, zijn muzikanten 'De Ideale Mannen' én het 500-koppig koor er eindelijk weer aan beginnen. Ze hebben nu nog drie shows te gaan: op 14, 15 en 21 april.

Op woensdag 13 april zat er 'groot volk' in de zaal. Natalia liet Bobbi-Loua en Apollo bij papa Frederik en kwam eens kijken hoe haar collega het ervan afbracht in de Lotto Arena.

Natalia en Bart zaten van seizoen 4 tot en met 6 samen in 'The Voice van Vlaanderen' en kregen er een sterke band. "Mijnen held", laat Natalia liefdevol weten bij wat sfeerbeelden van de concertavond.

Meer nieuws

Meer nieuws

.