Er moet Marthe De Pillecyn wat van het hart over K3-collega Hanne Verbruggen
COS
Er moet Marthe De Pillecyn wat van het hart over K3-collega Hanne Verbruggen
Foto: VTM

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman brengen in november een gloednieuwe K3-cd uit. Die kreeg de naam 'Vleugels', net als de single die de groep onlangs uitbracht.

Een opvallend beeld in de videoclip van 'Vleugels', de nieuwe K3-single: Hanne Verbruggen pronkt met haar prachtige zwangere buik. Het K3'tje danst en zingt nog steeds met volle overtuiging mee.

Ook in Nederland blijft Hanne - mits enkele kleine aanpassingen aan de choreografieën en kledingwissels - gewoon het beste van zichzelf geven naast collega's Marthe De Pillecyn en Julia Boschman.

Het zwartharige en blonde K3'tje staan vaak met open mond te kijken naar wat Hanne presteert. "Hanne is zo'n doorzetter. Ik sta er echt van versteld hoe ze dat doet", zegt Marthe bij HLN Showbits.

Ook tijdens de opnames van de clip verbaasde Hanne haar collega's. "Die zaagt ook niet. Nooit. Ik vind dat echt heel zot. Ik denk dat wij soms sneller zoiets hadden van: zucht, dan dat Hanne dat had. Ik sta écht versteld van hoe Hanne dit allemaal doet nu."

Meer nieuws

Meer nieuws

.