Er komt een nieuwe single van CAMILLE aan, en ze kan er al iets over verklappen

door: LHX
Camille Dhont
Afbeelding bron: VTM

Er staat CAMILLE een ontzettend drukke zomer te wachten, met zo'n 100 optredens. Bovendien brengt ze binnenkort haar nieuwe single uit.

"Ik heb mijn nagels speciaal deze morgen laten doen, omdat ik binnenkort de videoclip opneem voor mijn nieuwe single", zegt CAMILLE wanneer ze te gast is op MNM. De titel van het nummer verklapt ze al: 'Geen tranen meer over'.

Het klinkt alsof het een erg trieste song wordt, maar niets is minder waar. "Het is uptempo", aldus CAMILLE.

Presentatrice Kawtar Ehlalouch kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil nóg meer details. "Wat is de vibe van de clip?", vraagt ze. "De nagels zeggen het eigenlijk, da's een tip, en meer kan ik niet zeggen", luidt CAMILLEs mysterieuze antwoord. 

"Ik denk iets met heel veel roos, met heel veel water, omdat het over tranen gaat", gokt Kawtar dan maar. Ze lijkt erg dichtbij te zitten, want CAMILLE reageert erg ontwijkend. "Ik ga niks zeggen, anders verklap ik alles."

Wanneer we de single juist mogen verwachten, is ook nog een verrassing. Al hoeven we niet lang meer te wachten. "Echt héél binnenkort, als in: echt immens binnenkort", aldus CAMILLE.

Tags Camille